Alegeri 2008

Suna telefonul.

– Da ?
– Buna seara, sunt X.Y, va sun din partea domnului Z.K, candidat la Primaria Cluj-Napoca. Scopul dialo….
– Nu ma intereseaza, la revedere.

Mah mari gospodari ce sunteti. Inainte sa va puneti dronele sa citeasca din cartea de telefon, hai sa facem un exercitiu civic: veniti si-mi strangeti gunoaiele din spatele garajului pe care va dau 13 milioane la fiecare 4 ani ca nu ma lasati sa-l legalizez, asfaltati aleea pe care-mi rup zilnic masina dupa care va platesc impozit, puneti-mi dracului un bec in fatza blocului ca sa nu-mi rup gatul noaptea cand vin beat pe aceeasi alee, si pe urma stam de vorba cu cine votez.

A. Si largiti locurile de parcare din nou infiintatul parking al primariei macar cu inca juma de metru, ca sa am loc sa ma dau jos din masina fara sa-i indoi usa vecinului. E totusi parking nu o cutie de sardele foarte scumpa.

6 thoughts on “Alegeri 2008

  1. Feri

    True, insa aici te adresezi actualului Primar, ca nu prea avem cum sa-i punem la incercare pe toti candidatii si pe urma sa votam….:) din pacate…

    Reply
  2. djonexx Post author

    Clar. De-aia, nu ma intereseaza cine iese la alegerile din 2008. Dar daca-mi rezolva si mie, cetateanu’ turmentat, problemele, atunci poate conta pe votul meu la alegerile urmatoare, indiferent din ce partid sau ce culoare are.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *